Loggbok och turer

Loggbok och turer

Paddling

.

15/8-08 Sandskäret norra (#17)

Logg 2008Posted by kajaking Sun, August 17, 2008 23:02:29
Efter ett pass på gymmet visade sig eftermiddagen bli väldigt fin. Halvsoligt och lugnt väder. Lite sliten väljer jag att prova Lisan. Förutom lite stugpaddling så har jag ju inte gjort det sedan i våras. Sen eftermiddag efter lite jobb lägger jag därför i på Hagavikens strand.

Lisan är verkligen stabil, lite pråmig och för bred för paddelisättningen - men ... njutbar!

Fattar inte att jag inte paddlat ut mellan Björkön och Risön mot Sandskäret. Jo, det är mycket sten där och några stora obehagliga precis under ytan men någon har märkt ut en led hela vägen. Visserligen råkar jag ta den yttersta dobben på fel sida men det sker utan missöde.

Blog ImageLeden ut (klickbar).

Jag paddlar ut till #17 på rlp-kartan dvs norra Sandskäret. Här har jag faktiskt aldrig varit iland tidigare. Som vanligt på Sandskäret är myrorna irriterande, de är överallt. Det blir i alla fall en skön kaffepaus innan jag hoppar i kajaken igen. Jag slår också på GPSen som ligger nerpackad i kajaken.

Blog ImageNorra Sandsäret dvs #17 på rlp-kartan (klickbar).

Det blir skön paddling tillbaka till Hagaviken. Lite tungt känns det och jag hade nog tänkt skriva att det känns lite som att paddla i sirap. Trots allt glider det på ganska bra även om det förmodligen blir mycket tungt i högre fart än den jag håller. Det skulle vara roligt att få prova en Epic 18x.


Blog Image
  • Comments(0)//logg.kajaking.se/#post17